Vertrekplaats

Wijkwandelingen hebben geen vast startpunt, dit gebeurt steeds in overleg met de gids. Doorgaans beginnen we op de meest centrale plaats in de wijk.

Wat de themawandelingen betreft, staat het vertrekpunt steeds gemeld op de pagina van de themawandeling:

Grootte van de groep

Ons aanbod is specifiek bedoeld voor groepen. Datum en tijd van de wandeling kunnen vrij gekozen worden door de klant, op voorwaarde dat wij een gids beschikbaar hebben.

Groepen die bestaan uit minder dan 10 personen kunnen een wandeling boeken, maar het minimumbedrag dat we hanteren is steeds op basis van 10 personen.

Individuelen die graag een gidsing willen meepikken door bij een groep aan te sluiten, kunnen een kijkje nemen onder “Seizoen”.  Houd zeker de datums in de gaten!

Wij raden steeds aan dat groepen van meer dan 20 personen zich opsplitsen in twee (of meer) groepen. Deze regel passen we doorgaans flexibel toe, maar dit gebeurt steeds in samenspraak met de gids.

Prijzen

Wij rekenen een prijs per persoon aan, steeds met een minimum ter waarde van 10 personen. Per persoon is er een forfaitair bedrag van € 3, vermeerderd met € 5 euro per persoon per uur.

Een 2-uurswandeling kost dus € 13 per persoon, met een minimum van € 130. In heel wat gevallen kunnen er kortingen gehanteerd worden (frequente klant, heel grote groep, meerdere groepen, totaalpakket, etc.)

 

Duur

Alle wijkwandelingen duren standaard 2 uur, maar kunnen verlengd worden naar 3 of 4 uur, naargelang de wens. De prijs voor een extra uur bedraagt € 5 per persoon per aangevangen uur.

De duur van themawandelingen kan variëren.

Zo is bij de themawandeling “Gilbert Van Schoonbeke”, zowel een 2-uurs als een 3,5-uursvariant.

Taal

Wij bieden wandelingen aan in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Willen jullie in een andere taal gegidst worden? Stel ons de vraag en we zoeken een geschikte gids voor jou.

Betaling

Een week op voorhand vragen wij de factuurgegevens op. Eenmaal die zijn doorgegeven, sturen wij de factuur op.

Annulatie

In geval van overmacht kan u kosteloos annuleren. Wij vragen u met aandrang om dit minstens 3 dagen op voorhand te laten weten.

Cadeaubon

Wil je een wandeling cadeau aan een vriend of familie? Mooi idee. Stuur ons een mailtje en wij doen het nodige!

Kunnen we iets eten en/of drinken?

Eten & drinken: Indien de afstand het toelaat, is het steeds mogelijk om afgehaald of afgezet te worden bij een hotel of restaurant/café. Tijdens een wandeling die langer dan twee uur duurt, wordt er steeds een drankpauze gehouden in het midden van de wandeling. Kosten van de drankjes zijn nooit inbegrepen in de prijs, tenzij anders overeengekomen. Onze A-Team Tour is een uitzondering op de regel.

Kledingtips

Voorzie stapkledij op maat van de verwachte weersomstandigheden. Zorg vooral voor stevig schoeisel: sommige delen van de stad zijn nog met kasseien bestraat, en af en toe moeten er trapjes beklommen worden. Indien iemand in je groep last heeft met grote afstanden, laat het ons weten! Niet alle wandelingen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers.