Que nos clients disent

Je tiens à vous remercier pour la qualité des promenades guidées que vous nous avez offertes, tant dans le GroenKwartier qu’au Zurenborg.

Les participants ont été particulièrement intéressés par vos explications et votre vaste culture concernant ces beaux quartiers d’Anvers.

Superbe découverte pour la plupart des Bruxellois !

Thérèse

Na een korte ‘debriefing’ met de andere vrienden van de commissie blijkt dat iedereen heel blij was, niet alleen om elkaar te ontmoeten, maar ook om deze hoek van Antwerpen te hebben ontdekt die iedereen denkt te kennen, met ervaren en professionele gidsen. De gidsen waren, ondanks de maskers, goed verstaanbaar voor onze leden.

Dus voor herhaling vatbaar: iedereen is er klaar voor, maar we zullen moeten wachten op betere tijden, denk ik, gezien de huidige omstandigheden ….!

Jean-Marie

Vanmiddag, tijdens de finale van onze wandeling in het Jacob Jordaenshuis, was er geen gelegenheid jou en je collega-stadsgidsen te bedanken voor jullie uitstekende begeleiding. Daarom doe ik dat nu op deze minder persoonlijke wijze, maar daar raken we in deze barre coronatijden zo langzaam maar zeker en helaas aan gewend…

Hoewel ik enkel kan getuigen van mijn persoonlijke ervaringen in de groep die door jou werd begeleid heb ik van vele andere Princeleden, die met jouw beide collega’s op stap gingen, lovende commentaren gehoord voor de selectie die jij hebt gemaakt en voor de onderhoudende en zeer informatieve toelichting die we allemaal hebben gekregen over Plantijn en de vele lokaties die we in zijn teken bezochten.

Wiel

Wij hebben vorige zaterdag erg genoten van de Plantijnwandeling. Voor onze gids, Patrick, hebben we niets dan lof.
Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling toen we pas twee dagen op voorhand reserveerden.

Lies Remeysen

dav