Getuigenissen

Wat onze klanten ons vertellen

Ik sta erop jullie te danken voor de kwaliteit van de geleide wqndelingen die jullie aanbieden, in het Groen Kwartier, zowel als in Zurenborg.

Onze deelnemers vonden jullie uitleg en jullie grote achtergrond over deze mooie stukjes stad, zeer interessant.

Het was een mooie ontdekking voor de meeste Brusselaars!

Thérèse

Na een korte ‘debriefing’ met de andere vrienden van de commissie blijkt dat iedereen heel blij was, niet alleen om elkaar te ontmoeten, maar ook om deze hoek van Antwerpen te hebben ontdekt die iedereen denkt te kennen, met ervaren en professionele gidsen. De gidsen waren, ondanks de maskers, goed verstaanbaar voor onze leden.

Dus voor herhaling vatbaar: iedereen is er klaar voor, maar we zullen moeten wachten op betere tijden, denk ik, gezien de huidige omstandigheden ….!

Jean-Marie

Iedereen vond je een geweldige gids. Geen moment verveeld en gedoseerde informatie.

Dus fijn dat jij onze gids was, Frédéric!

Sara

 

Ludo, nogmaals dank voor het interessant bezoek …iedereen was uiterst tevreden. 

Vriendelijke groeten 

Marc M

Dank voor de schitterende wijkwandeling gisteren !

Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen. Iedereen was bijzonder tevreden (behalve dan over het natte en koude weer).

Alvast bedankt en tot een volgende keer,

Els

Wij hebben vorige zaterdag erg genoten van de Plantijnwandeling. Voor onze gids, Patrick, hebben we niets dan lof.
Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling toen we pas twee dagen op voorhand reserveerden.

Lies Remeysen

Onze leden van Zilveren Passer 75 hebben gisteren heel erg genoten van de wandeling in het Groen Kwartier met Dominique als enthousiaste gids.

RH

We hebben in het oude historische centrum van Antwerpen een stadswandeling gemaakt.

Ludo nam ons mee met een reis door de tijd waardoor we in onze beleving het idee hadden dat we soms ten tijde van de Spaanse bezetting door de stad liepen en op een volgend moment in de tijd van Napoleon of Tweede Wereldoorlog. Hierdoor krijgen gebouwen een extra dimensie die we nooit hadden ervaren als we zonder gids door de stad hadden gewandeld. Ons gezelschap bestond uit 20 personen en iedereen was enthousiast.

PH

Vanmiddag, tijdens de finale van onze wandeling in het Jacob Jordaenshuis, was er geen gelegenheid jou en je collega-stadsgidsen te bedanken voor jullie uitstekende begeleiding. Daarom doe ik dat nu op deze minder persoonlijke wijze, maar daar raken we in deze barre coronatijden zo langzaam maar zeker en helaas aan gewend…

Hoewel ik enkel kan getuigen van mijn persoonlijke ervaringen in de groep die door jou werd begeleid heb ik van vele andere Princeleden, die met jouw beide collega’s op stap gingen, lovende commentaren gehoord voor de selectie die jij hebt gemaakt en voor de onderhoudende en zeer informatieve toelichting die we allemaal hebben gekregen over Plantijn en de vele lokaties die we in zijn teken bezochten.

Wiel

A La Carte

Wil je meer informatie? Wil je vooraf of achteraf iets eten met de groep?

We werken voor jullie graag een voorstel uit.