VAAK GESTELDE VRAGEN

Alles wat je altijd al wilde weten

Wijkwandelingen hebben geen vast startpunt, dit gebeurt steeds in overleg met de gids. Doorgaans beginnen we op de meest centrale plaats in de wijk.

Wat de themawandelingen betreft, staat het vertrekpunt steeds gemeld op de pagina van de themawandeling:

Wij raden steeds aan dat groepen van meer dan 15 personen zich opsplitsen in twee (of meer) groepen. Deze regel passen we doorgaans flexibel toe, maar dit gebeurt steeds in samenspraak met de gids. Voor de fietstour geldt een absoluut maximum van 15 deelnemers per gids.

Groepen die bestaan uit minder dan 10 personen kunnen uiteraard ook een wandeling boeken, maar het minimumbedrag dat we hanteren is steeds op basis van 10 personen.

Individuelen die graag een gidsing willen meepikken door bij een groep aan te sluiten, kunnen een kijkje bij de “Seizoenswandelingen”.  Houd zeker de datums in de gaten!

Ons aanbod is dus specifiek bedoeld voor groepen. Datum en tijd van de wandeling kunnen vrij gekozen worden door de klant, op voorwaarde dat wij een gids beschikbaar hebben.

Enkele malen per jaar berichten we over nieuwe activiteiten en speciale aanbiedingen in onze nieuwsbrief. Om op de hoogte te blijven volstaat het deze nieuwsbrief aan te vragen.

Naam
Nieuwsbrief
Geen titel(Vereist)

Enkele keren per jaar sturen we een nieuwsbrief met een overzicht van onze nieuwe wandelingen en exclusieve aanbiedingen. Je kan de inschrijving op onze nieuwsbrief te allen tijde weer ongedaan maken.

€ 15 forfait per deelnemer + € 5 per deelnemer per uur.

Steeds met een minimum ter waarde van 10 deelnemers.

Vb. De wijkwandeling Historisch Centrum duurt 2 uur en kost dus € 15 per deelnemer (met een minimum van € 150 per groep).

In heel wat gevallen kunnen er kortingen gehanteerd worden (frequente klant, heel grote groep, meerdere groepen, totaalpakket, etc.)

Alle wijkwandelingen duren standaard 2 uur, maar kunnen verlengd worden naar 3 of 4 uur, naargelang de wens. De prijs voor een extra uur bedraagt € 5 per persoon per aangevangen uur.

De duur van themawandelingen kan variëren.

Zo is bij de themawandeling “Gilbert Van Schoonbeke”, zowel een 2-uurs als een 3,5-uursvariant.

Wij bieden wandelingen aan in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Willen jullie in een andere taal gegidst worden? Stel ons de vraag en we zoeken een geschikte gids voor jou.

Uiterlijk een week voor de wandeling vragen wij de factuurgegevens op. Eenmaal die zijn doorgegeven, sturen wij de factuur op.

Mensen die individueel willen aansluiten bij een seizoenswandeling betalen cash ter plaatse. De prijzen vind je in onze agenda

Ja. In geval van overmacht kan je kosteloos annuleren. Wij vragen met aandrang om dit minstens 3 dagen op voorhand te laten weten.

Jazeker! Wil je een wandeling cadeau aan een vriend of familie? Goed idee. Stuur ons een mailtje en wij doen het nodige!

Ja. Tijdens een wandeling die langer dan 2 uur duurt, wordt er steeds een drankpauze gehouden in het midden van de wandeling. Kosten van de drankjes zijn nooit inbegrepen in de prijs, tenzij anders overeengekomen. Onze A-Team Tour is een uitzondering op de regel.

Indien de afstand het toelaat, is het steeds mogelijk om afgehaald of afgezet te worden bij een hotel of restaurant/café. 

Voorzie stapkledij op maat van de verwachte weersomstandigheden. Zorg vooral voor stevig schoeisel: sommige delen van de stad zijn nog met kasseien bestraat, en af en toe moeten er trapjes beklommen worden. Indien iemand in je groep last heeft met grote afstanden, laat het ons weten! Niet alle wandelingen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers.

De hieronder vermelde informatie is enkel geldig voor zover we de veiligheid van de deelnemers kunnen waarborgen en is in elke omstandigheid onderhevig aan de door de overheid opgelegde maatregelen i.v.m. het bestrijden van de covid pandemie.